Menuformules

Bekijk hieronder onze menuformules.
We werken steevast met dagverse producten.
Heeft u een voedselallergie of alternatieve eetgewoonte, laat het ons dan zeker weten bij uw reservatie! Zo kunnen we samen een oplossing uitwerken.

Lunch

Lunch

Marktmenu
€40

3- of 4-gangen keuzemenu!


All-in drankenformule 3-gangen €27,50
(klassiek aperitief, 2 glazen wijn, tafelwater & koffie) 
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00)

All-in drankenformule 4-gangen €32,50
(klassiek aperitief, 3 glazen wijn, tafelwater & koffie) 
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00)


Marktmenu
Dit is een voorbeeldmenu.


Rundstartaar – mosterd – rode biet – sjalot.

OF

Carpaccio zalm- vanille – citrusvruchten – mierikswortel.

——————–

Extra tussengerecht? +17€

Gegrilde tarbot – winterprei – vadouvan – mousseline.

——————–

Mooie Meid – pastinaak – peterselie – duxelle.

OF

Parelhoen – salsifis – chicorei – knolselder – krieltjes.

——————–

Belgische peer – pinda – karamel – Baileys – limoen.

OF

‘Dame Blanche’ – Bourbonvanille – chocolade (+3€)

OF

Selectie kaas – vijgenconfituur – rozenmarmelade. (+7€)

Seizoensmenu 5-gangen
€69

All-in drankenpakket €37,50
klassiek aperitief, 4 glazen aangepaste wijn, water & koffie/thee
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00)


Seizoensmenu
Dit is een voorbeeldmenu.

Jamon Serrano – lauwe wintersalade; prei – aardpeer – oesterzwam.

OF

Carpaccio coquille – geroosterde bloemkool – truffelmayo.

———————

Gegrilde skrei – boerenkool – trompette de la mort – béarnaise.

——————–

Brandade schelvis – hoeve-eitje – krab – salsifis – schaaldierenjus.

——————–

Belgisch varken ‘slow cook’ – mosterd – biet – pastinaak – roodlof.

——————–

Pinda – karamel – melkchocolade – bananenroomijs.

OF

‘Dame Blanche’ – Bourbonvanille – chocolade (+3€)

OF

Selectie kaas – vijgenmarmelade – rozenmarmelade. (+7€)


 

 

 

Allergeneninformatie

Bij Hola-pola wordt gewerkt met onder andere de volgende allergenen: glutenbevattende granen zoals (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda’s, noten, soja, lactose, schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.

We hebben bij de gerechten de meest voorkomende allergenen aangegeven. Uiteraard kan de samenstelling soms wijzigen. Het is dus uitermate belangrijk dat u ons op de hoogte brengt van een allergie, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden en het maken van uw keuze.

De meest voorkomende allergenen
Subtotal: 0,00