Bekijk hieronder onze menuformules.

We werken steevast met dagverse producten.

Heeft u een voedselallergie of alternatieve eetgewoonte, laat het ons dan zeker weten bij uw reservatie! Zo kunnen we samen een oplossing uitwerken.

Lunch

Lunch

Marktmenu
€35

3-gangen volgens aanbod en kuren van de chef!

Check het krijtbord voor het meest recente menu…

 

All-in formule (aperitief, 2 glazen wijn, water & koffie) 25
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00 / Speciaalbier ipv wijn -€2.00)

 

Seizoensmenu

 

 

Rundstartaar ‘minute’, geroosterde groene asperge, rozemarijnolie, gedroogde ricotta. (Suppl. verse zomertruffel +7€)

 

Merluza, crème van nieuwe aardappel, vinaigrette van jonge prei en vanille.

 

**1/2 Babykreeft, fondue van tomaat, salade fregola sarda, basilicum.

 

Parelhoenfilet, tarwe, yuzu, bloemkool, curry.

 

Perzik, citroen, ijzerkruid en melisse.

 (Gerecht vervangen door 1/2 babykreeft +7€)

 

Dit is een voorbeeldmenu.

 

Seizoensmenu 4-gangen (zonder**)
€47

Drankenpakket (aperitief, 3 glazen wijn, water & koffie) €30

(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00/ Speciaalbier ipv wijn -€2.00)

 

Seizoensmenu 5-gangen
€59

Drankenpakket (aperitief, 4 glazen wijn, water & koffie) 35

(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00/ Speciaalbier ipv wijn -€2.00)

 

 

Extra bord kaas +12.00

Kaas ipv dessert +€7.00

Allergeneninformatie

Bij Hola-pola wordt gewerkt met onder andere de volgende allergenen: glutenbevattende granen zoals (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda’s, noten, soja, lactose, schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.

We hebben bij de gerechten de meest voorkomende allergenen aangegeven. Uiteraard kan de samenstelling soms wijzigen. Het is dus uitermate belangrijk dat u ons op de hoogte brengt van een allergie, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden en het maken van uw keuze.

De meest voorkomende allergenen
Subtotal: 0,00