Menuformules

Bekijk hieronder onze menuformules.
We werken steevast met dagverse producten.
Heeft u een voedselallergie of alternatieve eetgewoonte, laat het ons dan zeker weten bij uw reservatie! Zo kunnen we samen een oplossing uitwerken.

Lunch

Lunch

Marktmenu
€40

3- of 4-gangen keuzemenu!


All-in drankenformule 3-gangen €27,50
(klassiek aperitief, 2 glazen wijn, tafelwater & koffie) 
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00)

All-in drankenformule 4-gangen €32,50
(klassiek aperitief, 3 glazen wijn, tafelwater & koffie) 
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00)


Marktmenu
Dit is een voorbeeldmenu.


Rundertartaar – dragon – geroosterde knolselder – mosterdzaad.

OF

Ansjovisfilets – gegrilde courgette – labneh – aubergine.

——————–

Extra tussengerecht? +16€

Belgische asperge – krabrisotto – eigeel – lamsoor.

——————–

Heekfilet – doperwt – broccoli – boter patatjes  – witte wijnsaus.

OF

Lamsrumpsteak – jonge wortel – hummus – salsa verde.

——————–

Amandel – citroengebak – panna cotta – steenfruit.

OF

‘Dame Blanche’ – Bourbonvanille – chocolade (+3€)

OF

Selectie kaas – vijgenconfituur – rozenmarmelade. (+7€)

Seizoensmenu 5-gangen
€69

All-in drankenpakket €37,50
klassiek aperitief, 4 glazen aangepaste wijn, water & koffie/thee
(Champagne, cocktails of samengestelde dranken +€5.00)


Seizoensmenu
Dit is een voorbeeldmenu.

Rundertartaar – dragon – geroosterde knolselder – mosterdzaad.

OF

Ansjovisfilets – gegrilde courgette – labneh – aubergine.

———————

Belgische asperge – krabrisotto – eigeel – lamsoor.

——————–

Heekfilet – doperwt – broccoli – boterpetatjes – witte wijnsaus.

——————–

Lamsrumpsteak – jonge wortel – hummus – salsa verde.

——————–

Amandel – citroengebak – panna cotta – steenfruit.

OF

‘Dame Blanche’ – Bourbonvanille – chocolade (+3€)

OF

Selectie kaas – vijgenmarmelade – rozenmarmelade. (+7€)


 

 

 

Allergeneninformatie

Bij Hola-pola wordt gewerkt met onder andere de volgende allergenen: glutenbevattende granen zoals (tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), ei, vis, pinda’s, noten, soja, lactose, schaaldieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.

We hebben bij de gerechten de meest voorkomende allergenen aangegeven. Uiteraard kan de samenstelling soms wijzigen. Het is dus uitermate belangrijk dat u ons op de hoogte brengt van een allergie, zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden en het maken van uw keuze.

De meest voorkomende allergenen
Subtotal: 0,00